Jan Kees Boer Transport is in beweging

Jan Kees Boer Transport uit Nieuw-Lekkerland is in beweging. Al 95 jaar bouwt dit familiebedrijf aan een stabiele organisatie, gespecialiseerd in exceptioneel vervoer. Maar er wordt momenteel ook letterlijk gebouwd.


Lees verder...

Slimmer transport vraagt om beter gebruik van data

De vakbeurzen Logistica én ICT & Logistiek vinden op 5,6 en 7 november plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. De beurzen staan in het teken van Smart Warehousing en data-analyse. Er worden oplossingen getoond voor een slimmere organisatie van transport- en distributieactiviteiten.


Lees verder...

TIMOCOM toont Smart Logistics System voor Europa

Tijdens de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem was natuurlijk ook het thema digitalisering een belangrijk onderwerp. TIMOCOM, aanbieder van het eerste Smart Logistics System voor Europa, was ook van de partij en liet zien hoe transportprocessen volledig digitaal afgehandeld kunnen worden en daarmee tijd en kosten kunnen besparen.


Lees verder...

Eerste E-CMR transport

Het eerste grensoverschrijdende transport tussen het VK, Frankrijk en Nederland, mét gebruik van de e-CMR digitale vrachtbrief van de Verenigde Naties, vond recent plaats. De afgelopen maanden is een pilotproject uitgevoerd in samenwerking met Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ICT & Logistiek Jaarbeurs Utrecht
Transport Compleet Hardenberg
Commercial Vehicle Show Birmingham (VK)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Lift 'n Load 2020 Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)